När du behöver bra transkribering

Vill du ha en transkribering med guldkant? Då ska du anlita Transkribering.nu. Detta företag har en lång erfarenhet av transkribering.nu. Hos dem jobbar personal med vanan inne att transkribera. Du kan önska att jobbet görs av en person med vana för en viss dialekt till exempel. Det som detta företag gör är att en person transkriberar och en annan korrekturläser hela filen. Det garanterar att du får den allra bästa transkriberingen.

Vad är då en transkribering? Det är att ta inspelat material och omvandla det till en textfil. Det kan finnas många anledningar till att du väljer att spela in istället för att själv skriva. Det kan vara intervjuer, föreläsningar, samtal med mera. För att du ska få den allra bästa transkriberingen, så krävs det att du har en bra inspelning. Så ska du göra en inspelning som är längre än 3 timmar får du gratis låna utrustning av detta företag.

Få hjälp med att transkribera

Det finns en del som idag väljer att transkribera på egen hand det som de spelat in. Men att göra en transkribering, det tar tid och kräver att man är noggrann. Om du vill lägga din tid på annat så är det bättre att anlita proffs som gör det åt dig. Hos Transkribering.nu​​ så är all personal handplockad och alla har minst ett års erfarenhet av att transkribera. Dessutom genomgår de regelbunden fortbildning. När du anlitar dem för en transkribering så får du en mycket noggrann sådan.

Det är två erfarna transkriberare som jobbar i team. Dessutom finns det personal som har erfarenhet av olika dialekter, så att alla filer ska bli korrekta, även om det är svåra uttal. Med detta företag är det dessutom sekretess och allt behandlas konfidentiellt.